Frigider Muraturi

Frigider Muraturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile la frigider. O porție conține 357 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,05 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este), Frigider Muraturi, și Frigider Muraturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați castraveții și ceapa într-un vas de sticlă sau plastic; deoparte. Amestecați ingredientele rămase împreună într-un recipient sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde pe mare timp de 3 minute, amestecând după 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă peste amestecul de castraveți. Acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore înainte de a servi pentru a amesteca aromele. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista