Frigarui Italian

Frigarui Italian
Reteta frigaruile italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 255 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, frigarui de lemn, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Frigarui Italian Usor La Gratar, Frigăruile de pui salvie ale lui Lorraine Wallace cu cârnați italieni dulci, și Frigarui de sunca si branza.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza uniform în 16 cuburi. Înfășurați felii de salam în jurul cuburilor de brânză. Cuburi de filet, inimi de anghinare, roșii și măsline alternativ pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
TomateTomate
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
SalamSalam
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Așezați frigarui într-un recipient mare de plastic sau într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
FrigaruiFrigarui
3
Se amestecă împreună vinaigreta și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
4
Se toarnă amestecul de pansament peste frigarui; acoperiți bine și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Scoateți frigarui din marinată, aruncând marinada înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Vinaigreta balsamică și busuioc Ken ' s Steak House.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
BusuiocBusuioc
FripturăFriptură
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista