Frigarui Italian
Reteta frigaruile italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 255 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, frigarui de lemn, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Frigarui Italian Usor La Gratar, Frigăruile de pui salvie ale lui Lorraine Wallace cu cârnați italieni dulci, și Frigarui de sunca si branza.
Instrucțiuni
Tăiați brânza uniform în 16 cuburi. Înfășurați felii de salam în jurul cuburilor de brânză. Cuburi de filet, inimi de anghinare, roșii și măsline alternativ pe frigarui.
Așezați frigarui într-un recipient mare de plastic sau într-un vas de copt.
Se amestecă împreună vinaigreta și sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul de pansament peste frigarui; acoperiți bine și răciți 8 ore.
Scoateți frigarui din marinată, aruncând marinada înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Vinaigreta balsamică și busuioc Ken ' s Steak House.