Frigarui Deli

Frigarui Deli
Această rețetă face 10 porții cu 179 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, biscuiți ritz, Salam oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Negru și alb (Deli! Deli! Deli!), Deli Salată De Varză, și Deli Salam Sub pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați 1 fâșie de șuncă în jurul fiecăruia dintre cele 16 cuburi de brânză; înfășurați 1 fâșie de salam în jurul fiecărui cub de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Filetați 1 rulou de șuncă, 1 roșie, 1 rulou de salam și 1 măsline pe fiecare dintre cele 16 scobitori lungi cu volan sau frigarui de 5 inci. Aranjați pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista