Frigarui De Salata Caprese
Frigarui de salata Caprese este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 15 porții cu 300 de calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de frigarui de lemn, buruieni de mărar, pâine rustică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui De Salata Caprese, Frigarui De Salata Caprese, și Frigarui De Salata Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți pâinea conform instrucțiunilor pe cutie. Se răcește aproximativ 10 minute.
Între timp, tapetați foaia de prăjituri cu hârtie pergament de gătit; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați untul topit, usturoiul, busuiocul, mărarul și piperul.
Tăiați pâinea în cuburi de 3/4 până la 1 inch; așezați într-un castron cu amestec de unt. Aruncați cuburi de pâine pentru a acoperi.
Așezați într-un singur strat pe foaia de cookie.
Coaceți 20 până la 25 de minute, întorcând crutoanele la fiecare 5 minute, până când se rumenesc ușor și sunt crocante.
Scoateți din foaia de cookie pe placă sau pe suportul de răcire; rece.
Pe fiecare frigarui de lemn, filetați cuburi de brânză, roșii, frunze de busuioc și crutoane.