Frigarui de rosii, pepene verde si busuioc
Această rețetă face 8 porții cu 137 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 84 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., roșii, pepene verde, și busuioc frigarui ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de busuioc, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de pepene verde si rosii, Frigarui De Rosii-Busuioc, și Frigarui De Creveti Rosii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la foc mic, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul. Opriți focul și lăsați-l deoparte să se răcească.
Începând cu pătratele de pepene verde, împingeți pepenele până la vârful frigăruii. Apoi frigați o frunză de busuioc, apoi o jumătate de roșii. Continuați cu un alt pepene verde, frunze de busuioc și jumătate de roșii.
Așezați frigăruia pe un platou de servire, astfel încât să stea în poziție verticală, folosind cel mai jos pătrat de pepene verde ca bază. Continuați cu frigăruile rămase.
Stropiți frigaruile cu siropul balsamic rezervat și uleiul de măsline.
Se presară cu sare grosieră.