Frigarui De Pui Marocan Picant

Nevoie de o curs principal fără gluten? Frigarui de pui marocan picant ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 9 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, iaurt grecesc, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Frigarui de pui marocan La Gratar Nif, Frigarui de pui marocan cu sos de ierburi, și Legume de primăvară + frigarui de pui marocan cu lămâie cu iaurt cu brânză de capră bătută.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă 1/8 linguriță sare. Răzuiți amestecul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sigiliu. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-se după 1 oră.
Scufundați frigarui de lemn de 12 (8 inci) în apă; înmuiați 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați 3 bucăți de pui, 1 bucată de piper și 1 roșie alternativ pe fiecare frigăruie, începând și terminând cu pui; presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare rămasă. Aranjați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.