Frigarui de pui condimentat cu vinaigret de lamaie

Frigarui de pui condimentat cu Vinaigrette de lamaie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, boia de ardei, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Pui condimentat și frigarui de struguri, Frigarui De Pui Condimentat Bombay, și Frigarui de pui cu vinaigrette de ierburi proaspete și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Filetați bucățile de pui uniform pe frigarui de 16 (6 inci).
Așezați chimenul și coriandrul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu; gătiți 1 minut sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Puneți amestecul de condimente într-o mașină de tocat condimente sau cafea; pulsați de 3 ori sau până la măcinarea grosieră.
Combinați condimentele măcinate, 1/4 linguriță sare, boia de ardei, 1/4 linguriță piper negru și ardei roșu zdrobit într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Întindeți amestecul de condimente pe o farfurie mare; rotiți ușor fiecare frigăruie în amestec de condimente.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, ceapă, suc de lămâie, ulei și usturoi într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 8 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional. Aranjați frigarui pe un platou; stropiți cu amestec de suc.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.