Frigarui De Pui-Caise

Frigarui De Pui-Caise
Nevoie de o curs principal fără gluten? Frigarui de pui-caise ar putea fi o reteta minunata de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână caise, iaurt grecesc, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Frigarui de pui-caise, Pinioane De Pui Cu Caise De Ananas, și Frigarui dulce-acrișor de pui-caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur aproxume primele 6 ingrediente și 3/4 linguriță sare înun blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1/4 cană de cilantroleaves și jalapeimormalo și amestecați scurtpentru a combina.
3
Transferați 1/2 cană de marinată laun castron mic; acoperiți și răciți pentru servire(reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați marinada rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați pui, sigilați punga și întoarceți-vă la acoperire. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte (cu cât marinează mai mult, cu atât va fi mai aromat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Holding2 frigarui paralele între ele și 1/2 " În afară, fir 1 bucată de pui ontoskewers, apoi 1 jumătate de caise. Repetați cu încă 1 bucată de pui și încă 1 jumătate de caise (folosirea a 2 frigarui ajută la menținerea cărnii și a fructelor împreună, împiedicându-le să se răsucească atunci când frigăruile sunt pornite pe grătar). Repetați cu frigăruile rămase, puiul și caisele pentru un total de 12, fiecareținând 2 bucăți de pui și 2 jumătăți de caise. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Periecaise cu puțină marinată din pungă; aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
7
Frigarui de gratar pe o parte pana la puieste bine rumenit, 3-4 minute. Întoarceți și grătați până când cealaltă parte este bine rumenită, cu 3-4 minute mai mult. Treceți la o parte mai răcoroasăgril. Acoperiți grătarul și gătiți până când puiul estefierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați într-un platou de servire; presărați cu crenguțe de cilantro și arahide și stropiți cu marinată conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
ArahideArahide
9
Serviți cu pene de varîn afară pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista