Frigarui de creveți la grătar cu Salsa de fructe de vară
Rețeta frigarui de creveți la grătar cu Salsa de fructe de vară poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 250 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caise, cireșe, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu Salsa de fructe de vară, Frigarui de creveți la grătar cu salsa de Mango, și Frigarui de creveti murati cu Tomatillo - Salsa de Avocado si felii de lamaie la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 13 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Pentru a pregăti creveții, puneți untul, 2 lingurițe de suc, 1/4 linguriță de sare, usturoi și creveți într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Filetați 4 creveți pe fiecare dintre cele 6 frigarui (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați kebab - urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.