Frigarui de creveți la grătar cu chutney de Cilantro-mentă

Frigarui de creveți la grătar cu chutney de Cilantro-mentă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,77 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, scallions, frunze de menta strâns și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de miel Curry Indian cu chutney de nectarină la grătar cu mentă cu Pita, Pulpe de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă, și Frigarui de creveti Harissa la gratar cu ulei de busuioc si Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: frigarui de 6 inci, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră
Bateți împreună pudra de chile, garam marsala, uleiul de canola, sucul de lămâie într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi amestecul.
Se lasă la marinat 15 minute.
Pregătiți un grătar de cărbune pentru grătar direct, la foc mare.
Combinați cilantro, mentă, scallions, chile, 1 lingură fiecare miere și ulei de canola, coajă de tei și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie. Proces pentru a face o pastă netedă. Gust; adăugați miere, dacă doriți, sau mai mult ulei pentru a face un sos care se va agăța de creveți.
Filetați 2 frigarui prin 3 creveți, astfel încât creveții să se așeze plat.
Se presară cu sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți creveții pe un platou și serviți cu chutney de cilantro-mentă.