Frigarui De Ciuperci-Scoici

Frigarui De Ciuperci-Scoici
Frigarui de ciuperci-scoici este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de coajă de portocală, suc de portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Frigarui De Ciuperci-Scoici, Frigarui de creveți și scoici, și Frigarui picant de creveți și scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 425 F. Linia 15x10x1-inch pan cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, zahărul brun, coaja de portocală, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
UmărUmăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați scoici; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Așezați 1 scoică în fiecare capac de ciuperci. Înfășurați fiecare cu 1 felie de slănină, închizând Scoica. Asigurați-vă cu scobitoare. Se înmoaie în amestec de suc de portocale; se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede și scoicile sunt opace. Dacă doriți, înlocuiți fiecare scobitoare cu o frigăruie de lemn de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista