Frigarui De Ciuperci-Scoici

Frigarui De Ciuperci-Scoici
Frigarui de ciuperci-scoici este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de coajă de portocală, suc de portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Frigarui De Ciuperci-Scoici, Frigarui de creveți și scoici, și Frigarui picant de creveți și scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 425 F. Linia 15x10x1-inch pan cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, zahărul brun, coaja de portocală, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați scoici; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Așezați 1 scoică în fiecare capac de ciuperci. Înfășurați fiecare cu 1 felie de slănină, închizând Scoica. Asigurați-vă cu scobitoare. Se înmoaie în amestec de suc de portocale; se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede și scoicile sunt opace. Dacă doriți, înlocuiți fiecare scobitoare cu o frigăruie de lemn de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista