Frigarui De Ciuperci-Scoici
Frigarui de ciuperci-scoici este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de coajă de portocală, suc de portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Frigarui De Ciuperci-Scoici, Frigarui de creveți și scoici, și Frigarui picant de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 425 F. Linia 15x10x1-inch pan cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați sucul de portocale, zahărul brun, coaja de portocală, ghimbirul și usturoiul.
Adăugați scoici; aruncați pentru a acoperi.
Așezați 1 scoică în fiecare capac de ciuperci. Înfășurați fiecare cu 1 felie de slănină, închizând Scoica. Asigurați-vă cu scobitoare. Se înmoaie în amestec de suc de portocale; se pune în tigaie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede și scoicile sunt opace. Dacă doriți, înlocuiți fiecare scobitoare cu o frigăruie de lemn de 4 inci.