Frigarui De Carne De Vită Cu Usturoi Mediteranean
Frigarui de carne de vită cu usturoi mediteranean necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 333 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de salată, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Frigarui De Vită Mediteranean, Frigarui de creveți cu usturoi și ierburi, și Maple Dijon frigarui de somon la cuptor cu Quinoa de ierburi de usturoi.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în vin alb timp de 10 până la 15 minute.
Filetați pe o frigăruie în următoarea ordine: carne de vită-ciupercă-ceapă, folosind 1 bucată din fiecare. Repetați încă 1 timp. Repetați cu frigarui rămase.
Se lasă să stea 10 până la 20 de minute la frigider.
Periați ușor frigarui pe fiecare parte cu ulei de măsline sau salată și condimentați după gust cu sare și piper.
Așezați pe un grătar preîncălzit mediu-înalt și gătiți până când carnea de vită este gătită la coacerea dorită, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.