Fricassee de vită cu șalotă, fenicul și Madeira

Fricassee de vită cu șalotă, fenicul și Madeira
Fricassee de vită cu șalotă, fenicul și Madeira necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 500 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui, fenicul și anghinare Fricassee, și Fricassee Carne De Vită Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc; carne de vită în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați carne de vită, fenicul, șalotă și usturoi și sotati 5 minute sau până când carnea se rumeneste. Se amestecă ardeiul gras și Madeira, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
MadeiraMadeira
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați escarole, muștar și cimbru; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
În timp ce carnea de vită fierbe, puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scurgere. Întoarceți cartoful în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați lapte și 1/2 linguriță de sare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Serviți amestecul de carne de vită peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista