Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fricassee de pui cu Morels. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciuperci cu buton, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui prăjit cu mai multe și ceapă, și Fricassee De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați morelele în 3 căni de apă foarte fierbinte timp de 30 de minute pentru a rehidrata. Ridicați-le cu atenție din apa fierbinte pentru a lăsa în urmă orice granulație în lichid. Aruncați lichidul și uscați ușor morelele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Tăiați morelurile în cruce în felii late de 1/4 inci până la 3/8 inci și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
3
Presărați pieptul de pui cu sare și piper. Pui de dragare în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Încălziți jumătate din untul clarificat (1/8 cană) într-o tigaie mare și gătiți puiul la foc mediu timp de aproximativ 8 până la 10 minute. Întoarceți puiul și rumeniți pe a doua parte, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți într-o farfurie rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6
Adăugați restul de unt clarificat (cealaltă 1/8 cană) în aceeași tigaie, adăugați morelele și ciupercile cu buton și gătiți ușor la foc mic timp de 2 minute. Apoi adăugați Madeira și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
3 Linguri Zahar Demerara
Madeira
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Când lichidul este redus, adăugați bulionul de vită și smântâna grea și aduceți la fierbere blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
9
Lăsați sosul de ciuperci să gătească până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Se toarnă sosul peste pui și se coace acoperit la cuptor până se termină, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară cu suc proaspăt de lămâie și se servește.