Fricassee de pui cu mai multe

Fricassee de pui cu mai multe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fricassee de pui cu Morels. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ciuperci cu buton, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui prăjit cu mai multe și ceapă, și Fricassee De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați morelele în 3 căni de apă foarte fierbinte timp de 30 de minute pentru a rehidrata. Ridicați-le cu atenție din apa fierbinte pentru a lăsa în urmă orice granulație în lichid. Aruncați lichidul și uscați ușor morelele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Tăiați morelurile în cruce în felii late de 1/4 inci până la 3/8 inci și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
3
Presărați pieptul de pui cu sare și piper. Pui de dragare în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți jumătate din untul clarificat (1/8 cană) într-o tigaie mare și gătiți puiul la foc mediu timp de aproximativ 8 până la 10 minute. Întoarceți puiul și rumeniți pe a doua parte, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți într-o farfurie rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Adăugați restul de unt clarificat (cealaltă 1/8 cană) în aceeași tigaie, adăugați morelele și ciupercile cu buton și gătiți ușor la foc mic timp de 2 minute. Apoi adăugați Madeira și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
MadeiraMadeira
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Când lichidul este redus, adăugați bulionul de vită și smântâna grea și aduceți la fierbere blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Carne De VităCarne De Vită
9
Lăsați sosul de ciuperci să gătească până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Se toarnă sosul peste pui și se coace acoperit la cuptor până se termină, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se presară cu suc proaspăt de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista