Franks cu mini ardei dulci la grătar
Rețeta Franks cu mini ardei dulci la grătar ar putea satisface pofta ta americană în jur 15 minute. Această rețetă servește 15. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână sos original pentru grătar, ardei, chifle pentru hot dog și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Franks de vită la grătar cu ardei dulci și ceapă, Franks Cu Ardei Și Ceapă, și Mini Ardei Dulci Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Ardei la grătar și franci 6 până la 8 min. sau până când ardeii sunt fragede și francii sunt încălziți, întorcându-se ocazional.
Adăugați chifle, tăiate părțile în jos, la grătar; gatiti 1 pana la 2 min. sau până se prăjește ușor.
Periați părțile tăiate ale chiflelor cu sos de grătar.
Scoateți blaturile din ardei; aruncați.
Umpleți chiflele cu Franci, ardei și arpagic.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.