Franceză într-o clipă: sandvișuri cu ceai de homar șofran
Rețeta franceză într-o clipă: sandvișurile cu ceai de homar cu șofran sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 232 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de coadă de homar, maioneză, șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: midii cremoase de șofran și paste de spanac, Franceză într-o clipă: sandwich-uri Daube friptură de vită, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați șofranul și apa fierbinte și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Se amestecă împreună cu maioneză, sare și piper. Aruncați ușor carnea de homar cu sosul de șofran.
Asamblați sandvișul: așezați salata de homar pe discul de jos al pâinii și deasupra cu microgreen. Se acoperă cu al doilea disc de pâine și se taie sandvișul în jumătate cu un cuțit zimțat.