Franceză într-o clipă: sandvișuri cu ceai de homar șofran

Franceză într-o clipă: sandvișuri cu ceai de homar șofran
Rețeta franceză într-o clipă: sandvișurile cu ceai de homar cu șofran sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 232 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de coadă de homar, maioneză, șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: midii cremoase de șofran și paste de spanac, Franceză într-o clipă: sandwich-uri Daube friptură de vită, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați șofranul și apa fierbinte și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă împreună cu maioneză, sare și piper. Aruncați ușor carnea de homar cu sosul de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
șofranșofran
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Asamblați sandvișul: așezați salata de homar pe discul de jos al pâinii și deasupra cu microgreen. Se acoperă cu al doilea disc de pâine și se taie sandvișul în jumătate cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista