Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză

Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză
Rețeta franceză într-o clipă: găluștele de supă de ceapă franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.14 pe portie, primești o supă care servește 15. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 955 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Pentru a face găluștele, pulverizați 2 feluri de mâncare gratinate individuale cu spray de gătit antiaderent și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie. Luați un înveliș wonton în mână și înmuiați degetul în bulionul strecurat (vezi mai sus), umezind întregul înveliș. Această procedură nu numai că va permite găluștei să adere și să-și păstreze forma, dar va aburi și învelișul în timp ce găluștele sunt în cuptor. Este o treabă dezordonată, dar dacă vrei găluște cu supă de ceapă franceză, trebuie să o faci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Luați aproximativ o linguriță de ceapă scursă și puneți-o în centrul ambalajului wonton. Îndoiți un colț în sus pentru a întâlni colțul opus și apăsați laturile triunghiului împreună. Luați celelalte două părți și aduceți-le până la punctul central și răsuciți, formând o pungă mică de cerșetor sau găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Așezați cusătura de găluște în jos în vasul de copt. Continuați să faceți găluște până când ați ambalat ambele feluri de mâncare gratinate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Acoperiți fiecare fel de mâncare gratinată cu jumătate din Gruyul Ucrumre și jumătate din parmezan. Dot mici pete de unt peste tot în partea de sus a brânzei. Acest lucru va permite brânzei să se rumenească și să se prăjească ca pe supa de ceapă franceză adevărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ceapă FrancezăSupă De Ceapă Franceză
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
GruyereGruyere
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Așezați găluștele sub broiler, până când arată ca o supă de ceapă franceză după aproximativ 5 minute. Brânza trebuie să fie barbotată și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ceapă FrancezăSupă De Ceapă Franceză
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
7
Lipiți o scobitoare decorativă în fiecare găluște și împrăștiați arpagic sau tulpini de cimbru deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
8
Serviți chiar din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie saut la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, zahărul, sarea și piperul și gătiți timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Este posibil să trebuiască să reduceți căldura la minim dacă le găsiți caramelizându-se prea repede. Le vrei foarte moi, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
3
După 30 de minute, adăugați coniacul și lăsați-l să se reducă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
4
Adăugați bulionul de vin și carne de vită și frunza de dafin și cimbru. Condimentează din nou cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 30 de minute. După aceea, puneți ceapa într-o strecurătoare peste un bol pentru a se răci aproape complet. Rezervați atât ceapa, cât și bulionul care se scurge din ele. Veți dori să utilizați aceeași metodă de scurgere și rezervă dacă utilizați ceapă cumpărată sau rezervată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De VităCarne De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista