Francaise De Pui

Francaise De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Francaise de pui. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de piept de pui, suc de lămâie, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flounder Francaise sau Francaise de pui, Francaise De Pui, și Celebrul Francaise De Pui.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Într-un castron mediu, Așezați 1 1/2 căni de făină; se adaugă sare și piper. Într-un alt castron, bateți ouăle cu biciul sau furculița. Se acoperă puiul cu făină, apoi se înmoaie în ouă și din nou în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
În tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Gatiti puiul in unt aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana cand nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaia fierbinte; se amestecă 2 linguri de făină cu biciul până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați bulionul și sucul de lămâie. Se toarnă încet amestecul de bulion în amestecul de unt, amestecând constant cu biciul. Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi cu sos. Gatiti aproximativ 2 minute pana cand sosul se ingroasa si puiul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
UntUnt
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
6
Serviți puiul și sosul peste linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista