Francaise De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Francaise de pui. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de piept de pui, suc de lămâie, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flounder Francaise sau Francaise de pui, Francaise De Pui, și Celebrul Francaise De Pui.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un castron mediu, Așezați 1 1/2 căni de făină; se adaugă sare și piper. Într-un alt castron, bateți ouăle cu biciul sau furculița. Se acoperă puiul cu făină, apoi se înmoaie în ouă și din nou în făină.
În tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Gatiti puiul in unt aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana cand nu mai este roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaia fierbinte; se amestecă 2 linguri de făină cu biciul până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați bulionul și sucul de lămâie. Se toarnă încet amestecul de bulion în amestecul de unt, amestecând constant cu biciul. Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi cu sos. Gatiti aproximativ 2 minute pana cand sosul se ingroasa si puiul este fierbinte.
Serviți puiul și sosul peste linguine.