Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Fotografiile cu Gazpacho verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 20. Este perfect pentru Vara. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fotografii Cu Gazpacho Verde, Focuri de Gazpacho în Tunuri de castraveți, și Gazpacho Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de lămâie, oțetul, uleiul, frunzele de coriandru și chimenul în vasul mic cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Avocado Hass Ușor Piure
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați dovleceii, tomatillos, ardeiul gras, castraveții, ceapa și roșiile verzi în loturi în vasul robotului de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Procesați, adăugând amestecul de suc de lămâie, câte 2 linguri pe rând, pentru a preveni înfundarea lamei cu legumele. Supa ar trebui să aibă o textură crocantă; nu curățați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Thailandezi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor Piure
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă supa în vasul mare pe măsură ce fiecare lot este procesat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Când toate legumele au fost procesate, adăugați suficient bulion de legume pentru a da gazpacho-ului o consistență mai fină. Condimentează supa cu sosul Tabasco și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Sos Tabasco
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
La frigider, acoperit, timp de 2 1/2 până la 3 ore înainte de servire.
1
Umpleți paharele cu trei sferturi pline cu gazpacho. Acoperiți fiecare pahar cu o păpușă de smântână. Aranjați paharele pe o tavă mare, cu grămada de coriandru în centru. Oaspeții se pot ajuta singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
Gazpacho
Shot
1
Turnați supa într-un termos și savurați-o într-o după-amiază de tailgating, la un picnic sau pentru o petrecere pe plajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
2
Gust
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg Copyright (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor