Fondue De Ciocolată Dulce-Amăruie

Fondue De Ciocolată Dulce-Amăruie
Fondue de ciocolată dulce-amăruie necesită aproximativ 4 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 361 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chipsuri duble de ciocolată, extract de vanillan, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie, și Tort bogat de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 1 1/2 până la 2 minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 2 minute. Se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează. Păstrați cald într-o oală de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista