Fondue De Ciocolată Cu Lapte Fudgy
Fondue de ciocolată cu lapte Fudgy este un desert care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 107 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sirop cu aromă de ciocolată, lapte condensat marca eagle, sare și extract de vanillan. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Fondue De Ciocolată Cu Lapte, Chocolate Fondue & Swissmar Set De Fondue Din Fontă Giveaway, și {Bar De Lapte Luni} Fudgy Brownie Pie.
Instrucțiuni
În cratiță grea, la foc mediu,combinați siropul, laptele condensat îndulcit și sarea. Gatiti si amestecati 12-15 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se servește cald cu scufundări. Păstrați resturile acoperite în frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fondue de ciocolată poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "