Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $5.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1112 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți portocale de buric, smântână grea, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, și Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o felie de 1/2 inch din partea de sus și de jos a fiecărei portocale pentru a expune fructele, apoi marcați coaja de portocală de sus în jos la intervale de 1/3 inch, tăind prin miez, cu un cuțit ascuțit. Scoateți fiecare fâșie de coajă, inclusiv miez, cu degetele și puneți - o într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri. (Fructe de rezervă pentru o altă utilizare.) Umpleți tigaia cu apă, apoi adăugați 1/4 linguriță sare și aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, 10 minute, apoi se scurg cojile într-o sită. Repetați procedura cu mai multă apă rece și restul de 1/4 linguriță de sare, apoi puneți cojile deoparte. (Dacă cojile nu sunt foarte fragede, repetați procedura a treia oară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Portocaliu
Fructe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Sita
Tigaie
2
Puneți o foaie de hârtie pergament sau hârtie de ceară pe o foaie de copt și puneți foaia de copt pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
3
Aduceți zahărul granulat și apa (1/4 cană) la fierbere într-o cratiță curățată la foc moderat, amestecând și perindând orice cristale din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați coji în sirop în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a siropului este absorbită de coji, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați cojile pe foaia de copt căptușită, separând benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Lăsați să se usuce până când este ușor lipicios, cel puțin 1 oră. faceți macaroons: puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt o foaie mare de copt și puneți migdalele într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
7
Amestecați pasta de migdale, albușul de ou și sarea într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi transferați aluatul într-un castron mic sau o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Albușuri De Ou
Aluat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Hârtie De Ceară
Bol
8
Transferați lingurițe ușor rotunjite de aluat, câteva la un moment dat, în migdale și întoarceți-le pentru a acoperi complet, apoi transferați pe foaia de copt ca acoperită, aranjând bile la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți până când blaturile sunt aurii palide și părțile inferioare sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați într-un raft pentru a se răci.
1
Se toacă fin ciocolata (de preferință într-un robot de bucătărie) și se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Aduceți smântâna, untul și coniacul la foc mic într - o cratiță de 1/2 până la 1 litru la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Coniac
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Transferați în vasul de fondue și puneți-l peste flacăra lumânării sau într-un castron mic încălzit (ciocolata va rămâne suficient de caldă pentru a se scufunda timp de aproximativ 20 de minute fără lumânare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
Aranjați zmeura, coaja de portocală și macaroons pe o farfurie (folosiți murături de lemn pentru zmeură) și serviți cu fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Zmeură
1
* Coaja de portocală poate fi uscată până la 8 ore și poate fi păstrată într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei 2 zile.* Macaroanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Ciocolata poate fi tocată cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Dacă lăsați fondue de ciocolată peste lumânare pentru orice perioadă de timp, amestecați ocazional pentru a evita arderea.