Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $5.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1112 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți portocale de buric, smântână grea, albuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, și Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie de 1/2 inch din partea de sus și de jos a fiecărei portocale pentru a expune fructele, apoi marcați coaja de portocală de sus în jos la intervale de 1/3 inch, tăind prin miez, cu un cuțit ascuțit. Scoateți fiecare fâșie de coajă, inclusiv miez, cu degetele și puneți - o într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri. (Fructe de rezervă pentru o altă utilizare.) Umpleți tigaia cu apă, apoi adăugați 1/4 linguriță sare și aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, 10 minute, apoi se scurg cojile într-o sită. Repetați procedura cu mai multă apă rece și restul de 1/4 linguriță de sare, apoi puneți cojile deoparte. (Dacă cojile nu sunt foarte fragede, repetați procedura a treia oară.)
Puneți o foaie de hârtie pergament sau hârtie de ceară pe o foaie de copt și puneți foaia de copt pe un suport.
Aduceți zahărul granulat și apa (1/4 cană) la fierbere într-o cratiță curățată la foc moderat, amestecând și perindând orice cristale din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece până când zahărul este dizolvat.
Adăugați coji în sirop în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a siropului este absorbită de coji, 4 până la 5 minute.
Transferați cojile pe foaia de copt căptușită, separând benzile.
Lăsați să se usuce până când este ușor lipicios, cel puțin 1 oră. faceți macaroons: puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt o foaie mare de copt și puneți migdalele într-un castron puțin adânc.
Amestecați pasta de migdale, albușul de ou și sarea într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi transferați aluatul într-un castron mic sau o foaie de hârtie de ceară.
Transferați lingurițe ușor rotunjite de aluat, câteva la un moment dat, în migdale și întoarceți-le pentru a acoperi complet, apoi transferați pe foaia de copt ca acoperită, aranjând bile la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți până când blaturile sunt aurii palide și părțile inferioare sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Se toacă fin ciocolata (de preferință într-un robot de bucătărie) și se transferă într-un castron mic.
Aduceți smântâna, untul și coniacul la foc mic într - o cratiță de 1/2 până la 1 litru la foc moderat.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se topește și se omogenizează.
Transferați în vasul de fondue și puneți-l peste flacăra lumânării sau într-un castron mic încălzit (ciocolata va rămâne suficient de caldă pentru a se scufunda timp de aproximativ 20 de minute fără lumânare).
Aranjați zmeura, coaja de portocală și macaroons pe o farfurie (folosiți murături de lemn pentru zmeură) și serviți cu fondue.
* Coaja de portocală poate fi uscată până la 8 ore și poate fi păstrată într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei 2 zile.* Macaroanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Ciocolata poate fi tocată cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.* Dacă lăsați fondue de ciocolată peste lumânare pentru orice perioadă de timp, amestecați ocazional pentru a evita arderea.