Fondue de cheddar
Cheddar Fondue ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 84 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați buchețele de broccoli, brânză cheddar, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Cordon Bleu cu ierburi și cheddar , salată picantă cu fasole, cheddar și nuci și palmieri cu cheddar cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topește untul; se amestecă făina, sare dacă se dorește, muștar, piper și sosul Worcestershire până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura.
Adăugați brânza; gătiți și amestecați până când brânza se topește.
Transferați într-o oală pentru fondue sau 1-1/2-qt. aragaz lent; tine de cald.
Serviți cu pâine, șuncă, cârnați și/sau broccoli.