Fondue de cheddar

Fondue de cheddar
Cheddar Fondue ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 84 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați buchețele de broccoli, brânză cheddar, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Cordon Bleu cu ierburi și cheddar , salată picantă cu fasole, cheddar și nuci și palmieri cu cheddar cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topește untul; se amestecă făina, sare dacă se dorește, muștar, piper și sosul Worcestershire până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați brânza; gătiți și amestecați până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Transferați într-o oală pentru fondue sau 1-1/2-qt. aragaz lent; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți cu pâine, șuncă, cârnați și/sau broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista