Rosemary Turcia Meatloaf necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 337 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, lapte, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Fleică De Curcan Rozmarin, Carne de curcan cu rozmarin și cimbru, și Spanac colorat și rozmarin carne de curcan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare de amestecare, amestecați curcanul măcinat, pesmetul, ceapa, oul și laptele. Condimentează cu oțet balsamic, sare, piper și rozmarin. Apăsați în tigaia pregătită. Amestecați sosul de roșii, zahărul brun și muștarul; se toarnă uniform peste vârful pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Turcia Terestră
Pesmet
Sos De Roșii
Zahăr Brun
Rozmarin
Muștar
Piper
Ceapă
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie
3
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate cu un cuțit.