Fondue de brânză și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fondue de brânză și anghinare. Această rețetă face 28 de porții cu 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar măcinat, pâine de brânză americană de proces, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fondue de spanac și anghinare, Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, și Fondue De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, amestecați brânza americană, laptele, sosul Worcestershire, făina și muștarul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se topeste branza. Se amestecă brânza Cheddar până se topește. Se amestecă inimile de anghinare și ardeii grași.
Transferați amestecul de brânză în oala de fondue. Păstrați cald peste flacără mică. Pentru a servi, înmuiați cuburi de pâine în fondue.