Fondue Cu Brânză De Bere

Fondue Cu Brânză De Bere
Fondue de brânză de bere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, amidon de porumb, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue Cu Brânză De Bere.

Instrucțiuni

1
Aduceți berea la fiert la foc mediu-mare într-o oală de fondue sau într-o cratiță medie grea. Reduceți căldura la mediu-scăzut, astfel încât berea să fiarbă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aruncați Gruyul cuprul cu amidonul de porumb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
GruyereGruyere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de brânză la bere câte o mână mare, amestecând brânza într-un model cu cifra opt până se topește complet înainte de a adăuga mai mult. Se amestecă muștarul, sosul Worcestershire și boiaua și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
BereBere
SareSare
4
Serviți imediat. Fondue poate fi refrigerată, acoperită, timp de până la 2 zile și apoi reîncălzită la foc mediu-mic, amestecând într-un model cu cifra opt, până când brânza este topită și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Retipărit cu permisiunea covrigului Making at Home de Andrea Slonecker. Text copyright 2013 de Andrea Slonecker; fotografii Copyright 2013 de Alex Farnum. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista