Fondue Bonaparte

Fondue Bonaparte
Fondue Bonaparte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, brânză bonaparte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ În așteptarea lui Bonaparte Muffaletta (ediția Remix), Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, și Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, turnați apa clocotită peste ciupercile uscate, acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți, rezervând lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile rehidratate, se întoarce la lichidul de înmuiere și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3
Într-o cratiță, topiți untul și transpirați șalotele timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ciupercile tocate și lichidul lor. Aduceți la fierbere și reduceți până când lichidul este aproape complet evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
5
Adăugați cidrul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6
Într-un castron, aruncați brânza Bonaparte cu amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați o treime din brânză în cratiță și amestecați ușor cu o lingură de lemn. Repetați cu brânza rămasă, o treime la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Încălziți amestecul chiar sub fierbere. Ar trebui să fie frumos și neted, dar nu prea gros.
9
Se ia de pe foc și se amestecă usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
10
Adăugați puțin zahăr, dacă doriți, pentru a neutraliza orice amărăciune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Serviți într-o oală de fondue cu pâinea și legumele pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista