Fondue Bonaparte
Fondue Bonaparte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, brânză bonaparte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ În așteptarea lui Bonaparte Muffaletta (ediția Remix), Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, și Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}.
Instrucțiuni
Într-un castron, turnați apa clocotită peste ciupercile uscate, acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți, rezervând lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile rehidratate, se întoarce la lichidul de înmuiere și se lasă deoparte.
Într-o cratiță, topiți untul și transpirați șalotele timp de 5 minute.
Adăugați ciupercile tocate și lichidul lor. Aduceți la fierbere și reduceți până când lichidul este aproape complet evaporat.
Adăugați cidrul și aduceți la fierbere.
Într-un castron, aruncați brânza Bonaparte cu amidonul de porumb.
Adăugați o treime din brânză în cratiță și amestecați ușor cu o lingură de lemn. Repetați cu brânza rămasă, o treime la un moment dat.
Încălziți amestecul chiar sub fierbere. Ar trebui să fie frumos și neted, dar nu prea gros.
Se ia de pe foc și se amestecă usturoiul tocat.
Adăugați puțin zahăr, dacă doriți, pentru a neutraliza orice amărăciune.
Serviți într-o oală de fondue cu pâinea și legumele pentru scufundare.