Folie-Pachet De Pui Fajita Cina
Folie-Pack Cina de pui Fajita ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 45 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 25 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, ardei gras, brânză taco și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Folie-Pachet De Pui & Broccoli Cina, Folie-Pachet De Pui Și Cină De Anghinare La Grătar, și Sănătos Creveți La Grătar Fajita Folie Pack.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Îndoiți toate laturile fiecăruia dintre cele 4 foi mari folie grea pentru a forma jantă de 1 inch; pulverizați cu spray de gătit.
Combinați orezul, apa și condimentele de taco; lingură pe folie. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Aduceți laturile foliei; ori pentru a face 4 pachete.
Se pune în tigaie 15x10x1-inch.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când puiul este gata (165F). Se răcește 5 min.
Tăiați fantele în folie pentru a elibera aburul înainte de a deschide pachetele.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.