Foetaj

Foetaj
Puf de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 551 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Foetaj, și Goudan În Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina și sarea împreună într-un bol mare sau în vasul unui mixer de suport care este prevăzut cu un cârlig de aluat. Amestecați treptat în apă până când aluatul se ține suficient pentru a curăța părțile laterale ale bolului. Este posibil să nu aveți nevoie de întreaga cantitate de apă. Formați-vă într-o bilă plată și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați untul între două bucăți de folie de plastic și lăsați-l într-un disc plat folosind un știft sau alt obiect greu. La frigider până la ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați discul de unt răcit în centru și pliați cele două capete peste el, astfel încât să fie complet învelit în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Întindeți din nou aluatul, având grijă să nu lăsați untul să treacă prin aluat, la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Ori în treimi. Aceasta este prima "întoarcere". Rotiți aluatul la 90 de grade și rotiți-l din nou într-un dreptunghi. Ori în treimi. În acest moment, untul începe să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați aluatul pe o foaie de copt și marcați-l cu două lovituri de pe deget (două rotații). Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Repetați această rulare, pliere și rotire încă de două ori, apoi refrigerați până când este fermă. Repetați încă de două ori pentru un total de 6 "rotații". Înfășurați și refrigerați. Aluatul este acum gata să se rostogolească și să se folosească în orice rețetă care solicită produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Rotiți aluatul la fel de subțire ca 1/4 inch pentru a face produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de cel puțin 400 de grade F (200 de grade C) pentru a obține puful maxim din patiseria dvs.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista