Foetaj
Puf de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 551 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Foetaj, și Goudan În Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina și sarea împreună într-un bol mare sau în vasul unui mixer de suport care este prevăzut cu un cârlig de aluat. Amestecați treptat în apă până când aluatul se ține suficient pentru a curăța părțile laterale ale bolului. Este posibil să nu aveți nevoie de întreaga cantitate de apă. Formați-vă într-o bilă plată și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Așezați untul între două bucăți de folie de plastic și lăsați-l într-un disc plat folosind un știft sau alt obiect greu. La frigider până la ferm, aproximativ 20 de minute.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un dreptunghi mare de aproximativ 1/2 inch grosime.
Așezați discul de unt răcit în centru și pliați cele două capete peste el, astfel încât să fie complet învelit în aluat.
Întindeți din nou aluatul, având grijă să nu lăsați untul să treacă prin aluat, la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Ori în treimi. Aceasta este prima "întoarcere". Rotiți aluatul la 90 de grade și rotiți-l din nou într-un dreptunghi. Ori în treimi. În acest moment, untul începe să se încălzească.
Așezați aluatul pe o foaie de copt și marcați-l cu două lovituri de pe deget (două rotații). Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Repetați această rulare, pliere și rotire încă de două ori, apoi refrigerați până când este fermă. Repetați încă de două ori pentru un total de 6 "rotații". Înfășurați și refrigerați. Aluatul este acum gata să se rostogolească și să se folosească în orice rețetă care solicită produse de patiserie.
Rotiți aluatul la fel de subțire ca 1/4 inch pentru a face produse de patiserie.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de cel puțin 400 de grade F (200 de grade C) pentru a obține puful maxim din patiseria dvs.