Focaccia Reubens
Focaccia Reubens ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați varză, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați varza cu oțetul, zahărul și sarea.
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Încălziți o presă de panini sau o plită. Aranjați focaccia pe o suprafață de lucru, tăiați părțile în sus. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul cu maioneza.
Întindeți pansamentul pe jumătățile inferioare ale focaccia. Puneți o felie de Gruyre pe pansament. Se acoperă cu carnea de vită, varza murată și feliile rămase de Gruyre. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul focaccia cu untul înmuiat.
Adăugați sandvișurile în presă și gătiți la foc moderat până când brânza s-a topit și focaccia este crocantă și aurie, aproximativ 6 minute.
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat.