Focaccia Reubens

Focaccia Reubens
Focaccia Reubens ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați varză, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați varza cu oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
3
Încălziți o presă de panini sau o plită. Aranjați focaccia pe o suprafață de lucru, tăiați părțile în sus. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
FocacciaFocaccia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
TigaieTigaie
BolBol
4
Întindeți pansamentul pe jumătățile inferioare ale focaccia. Puneți o felie de Gruyre pe pansament. Se acoperă cu carnea de vită, varza murată și feliile rămase de Gruyre. Închideți sandvișurile și întindeți exteriorul focaccia cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
FocacciaFocaccia
VarzăVarză
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați sandvișurile în presă și gătiți la foc moderat până când brânza s-a topit și focaccia este crocantă și aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
BrânzăBrânză
6
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista