Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina

Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina
Rețeta Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 273 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză fontina, apă foarte caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rozmarin De Ciuperci Și Brânză La Grătar Fontina, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă conținutul pungii de făină și al pachetului de drojdie într-un castron mare. Se amestecă în apă și 2 linguri de ulei până când aluatul este moale și lasă partea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic, stropind cu făină suplimentară, dacă este necesar, dacă este lipicios. Acoperiți cu castron mare; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ungeți o foaie mare de biscuiți sau o tigaie de pizza de 12 inci cu o cantitate mică de ulei. Apăsați aluatul în cerc de 12 inci pe foaia de prăjituri. Acoperiți ușor cu folie de plastic ușor pulverizată cu spray de gătit și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până ladublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Se încălzește cuptorul la 375. Faceți ușor depresiuni în aluat la aproximativ 1 inch distanță cu degetele sau mânerul lingurii de lemn. Periați cu grijă cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
5
Se presară cu rozmarin. Aranjați felii de pere pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
AluatAluat
PerePere
6
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau rece. Pentru a servi, tăiați focaccia în 16 pene. Alternează pene de focaccia cu felii de brânză pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
BrânzăBrânză
8
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista