Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina
Rețeta Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 16 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 273 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză fontina, apă foarte caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rozmarin De Ciuperci Și Brânză La Grătar Fontina, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră.
Instrucțiuni
Se amestecă conținutul pungii de făină și al pachetului de drojdie într-un castron mare. Se amestecă în apă și 2 linguri de ulei până când aluatul este moale și lasă partea bolului.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când aluatul este neted și elastic, stropind cu făină suplimentară, dacă este necesar, dacă este lipicios. Acoperiți cu castron mare; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ungeți o foaie mare de biscuiți sau o tigaie de pizza de 12 inci cu o cantitate mică de ulei. Apăsați aluatul în cerc de 12 inci pe foaia de prăjituri. Acoperiți ușor cu folie de plastic ușor pulverizată cu spray de gătit și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până ladublu.
Se încălzește cuptorul la 375. Faceți ușor depresiuni în aluat la aproximativ 1 inch distanță cu degetele sau mânerul lingurii de lemn. Periați cu grijă cu uleiul rămas.
Se presară cu rozmarin. Aranjați felii de pere pe aluat.
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cald sau rece. Pentru a servi, tăiați focaccia în 16 pene. Alternează pene de focaccia cu felii de brânză pe platoul de servire.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.