Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjit
Rețeta Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjită ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acest hor d ' oeuvre are 255 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei grași prăjiți, ulei de măsline, pâine de casă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjit, Pizza prăjită cu ardei gras și măsline, și Ardei gras prăjit, măsline și Crostini Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul numai cu o tigaie de 15x10x1 inci cu 1 lingură de ulei de măsline.
Scoateți aluatul din cutie; desfaceți cu grijă aluatul.
Tăiați în jumătate transversal.
Așezați unul lângă altul într-o tigaie unsă.
Cu vârful degetelor, faceți indentări peste ambele jumătăți.
Periați 1 lingură de ulei rămas pe fiecare jumătate de aluat.
Se presară cu măsline; apăsați ușor în aluat
Se presară uniform cu rozmarin și oregano.
Coaceți la 204°.timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți focaccia din tigaie; așezați pe grătar. Se răcește 5 minute.
Între timp, în vasul robotului de bucătărie cu lamă de metal, combinați crema de brânză și ardeii prăjiți; procesați până se omogenizează.
Se pune într-un castron mic de servire.
Tăiați fiecare focaccia pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate transversal în 8 benzi.
Așezați benzi pe platoul de servire cu baie.