Focaccia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Focaccian. Această rețetă servește 10. O porție conține 918 calorii, 31g de proteine, și 79G de grăsime. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maioneză, roșii uscate la soare, aluat focaccia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc, și Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. ulei 1 (11 pe 17 inci) foaie de copt.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în vasul de amestecare.
Așezați aluatul în castron și frecați cu ulei de măsline.
Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei. Aluatul se va slăbi și se va ridica ușor în castron. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, frământați aluatul ușor până se omogenizează.
Intindeti aluatul într-o formă dreptunghiulară, aproximativ 12 de 10 inci.
Îndepărtați orice exces de făină și transferați pe foaia de copt unsă.
Ungeți cu ulei de măsline și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute. Apăsați degetele în aluat pentru a face indentări distanțate uniform, periați cu uleiul de măsline rămas și presărați cu sare gri.
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute, pâinea trebuie rumenită și crocantă pe fund.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei calde.
Între timp combinați roșiile uscate la soare, oțetul de sherry și uleiul de măsline într-un blender. Se amestecă până se omogenizează și se gustă sare și piper.
Feliați foaia de focaccia în jumătate ca și cum ați face 1 sandwich uriaș.
Întindeți partea de sus a pâinii cu maioneza și partea de jos cu pansamentul de roșii uscat la soare.
Așezați un strat din fiecare carne feliată și apoi un strat de provolone, urmat de un strat de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper, acoperiți cu rucola și așezați jumătatea superioară a focaccia deasupra. 1 sandwich-ul dvs. gigant poate fi acum tăiat în sandvișuri individuale sau pătrate de dimensiuni mușcate.