Foc și fructe Salsa de roșii galbene

Foc și fructe Salsa de roșii galbene
Foc și fructe Salsa roșii galben ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de coriandru crăpate, ulei de măsline, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Roșii Prăjită La Foc, Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb, și Salsa de roșii roșii și galbene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați roșiile, chile, mango, ceapă roșie și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Uleiul cald într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați coriandru și gătiți, amestecând, până se rumenesc mediu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
4
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă zahărul brun, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
SareSare
5
Se toarnă amestecul cald de condimente peste amestecul de roșii și se lasă să stea 30 până la 60 de minute pentru ca aromele să se dezvolte. Chiar înainte de servire, amestecați ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
6
* Crack semințe folosind un mortar și pistil, sau sigilați-le într-o pungă de plastic și nașpa cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
7
Adaugă
8
Căldură după gust: puteți controla căldura unei salsa reglând căldura chilelor. Tăiați partea superioară a fiecărui chile, fiind sigur că tăiați coastele și semințele, unde este concentrată compusul producătoare de căldură capsaicină. Testați focul chile atingând partea de sus a limbii (fiecare chile are un nivel de căldură diferit). Reglați căldura, dacă doriți o salsa mai blândă, împărțind chile și răzuind unele sau toate coastele și semințele. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți chiles cu o furculiță-și nu vă atingeți ochii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SemințeSemințe
CoasteCoaste

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista