Foc și fructe Salsa de roșii galbene

Foc și fructe Salsa roșii galben ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de coriandru crăpate, ulei de măsline, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Roșii Prăjită La Foc, Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb, și Salsa de roșii roșii și galbene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați roșiile, chile, mango, ceapă roșie și ghimbir.
Uleiul cald într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați coriandru și gătiți, amestecând, până se rumenesc mediu, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă zahărul brun, oțetul și sarea.
Se toarnă amestecul cald de condimente peste amestecul de roșii și se lasă să stea 30 până la 60 de minute pentru ca aromele să se dezvolte. Chiar înainte de servire, amestecați ceapa verde.
* Crack semințe folosind un mortar și pistil, sau sigilați-le într-o pungă de plastic și nașpa cu un sucitor.
Căldură după gust: puteți controla căldura unei salsa reglând căldura chilelor. Tăiați partea superioară a fiecărui chile, fiind sigur că tăiați coastele și semințele, unde este concentrată compusul producătoare de căldură capsaicină. Testați focul chile atingând partea de sus a limbii (fiecare chile are un nivel de căldură diferit). Reglați căldura, dacă doriți o salsa mai blândă, împărțind chile și răzuind unele sau toate coastele și semințele. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți chiles cu o furculiță-și nu vă atingeți ochii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.