Flounder în cremă Jalapeno ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 1 și costă $9.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1015 calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, jalapeno, file de cambulă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Flounder în cremă Jalapeno, Cambulă la cuptor cu mărar și cremă de capere, și Pui cu cremă de Jalapeno sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu gătiți scallions în unt până se înmoaie (3-5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați jalapeno, smântână și 1/4 linguriță sare și aduceți la foc mic.Se usucă peștele, apoi se presară cu piper și sare rămasă (1/4 linguriță).Îndoiți fiecare filet în jumătate transversal și puneți-l în sos și gătiți la foc mic până când peștele este gătit (5-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați peștele într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați roșiile și coriandrul în sos în tigaie și gătiți la foc mediu mic până se încălzește (1 minut).Puneți sosul peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.