Flounder Piccata cu spanac
Flounder Piccata cu spanac este un pescatarian felul principal. O porție conține 317 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez fiert în pungă, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Se Coace Spanacul, Flounder cu umplutură de spanac și nuci, și Cambulă Umplută Cu Spanac Cremos.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați orezul într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper. Dragă pește în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Adăugați vin, suc și capere în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați untul în tigaie, amestecând până se topește untul.
Scoateți peștele și sosul din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Adăugați spanacul în tigaie; saut 1 minut sau până se ofilesc.
Așezați 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de spanac, 1 file și 1 lingură de sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.