Flounder cu gust de mandarină portocalie

Flounder cu gust de mandarină portocalie
Flounder cu gust de portocale mandarine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 128 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă mov, portocale mandarine în sirop, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cambulă prăjită cu Poblano-gust de porumb, Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, și Cambulă Portocalie La Grătar.

Instrucțiuni

1
Presărați praf de chili și sare uniform pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Așezați peștele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 până la 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
În timp ce peștele se fierbe, se scurge portocalele, rezervând 1 lingură de suc. Tăiați gros segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Combinați portocala, sucul rezervat și ingredientele rămase, amestecând bine. Completați fiecare file cu 1/4 cană de gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista