Flounder Caribe

Flounder Caribe
Flounder Caribe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 139 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de cambulă, ardei gras, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caribe Cosmopolitan, Chile Caribe Negrese, și Linguini și homar Caribe.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista