Flounder Alla Margherita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 134g de grăsime, și un total de 1769 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $21.57 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, talpă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Margherita, Pizza Margherita, și Pizza Margherita.
Instrucțiuni
1
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, într-o tigaie de 12", la foc mediu, în ulei fierbinte și unt (sau margarină).Gatiti fileurile 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand fulgii de peste se usuca usor cu furculita.Între timp, într-un castron mediu, amestecați sosul de roșii, pătrunjelul și oregano; se toarnă peste pește în tigaie;.Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 sau 6 minute, ungând ocazional peștele cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Resturi Proaspete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.