Flotoare de zmeură și Aperol

Flotoare de zmeură și Aperol
Zmeura și Aperol plutește este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 316 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aperol, înghețată vanillan, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Flotoare de zmeură și Aperol, Aperol Spritz, și Aperol Gin Punch.

Instrucțiuni

1
Aduceți cimbru, zahăr și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute.
3
Îndepărtați crenguța de cimbru și lăsați siropul să se răcească. Se amestecă 1/4 cană Aperol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Împărțiți siropul și zmeura în 4 pahare înalte și amestecați ușor. Împărțind uniform, adăugați înghețată și completați fiecare cu sifon club și mai mult Aperol, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Apă SpumantăApă Spumantă
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista