Floricele De Rozmarin Cu Nuci De Pin
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Floricele de rozmarin cu nuci de pin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 14. Dacă aveți la îndemână crengute de rozmarin, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Conopidă prăjită cu nuci de pin, usturoi și rozmarin, Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice, și Rețetă De Pizza Cu Struguri Verzi Și Roșii, Rozmarin, Nuci De Pin Și Ric.
Instrucțiuni
Gatiti uleiul intr-o cratita mica la foc mic 3 minute.
Adăugați sâmburi de floricele, crengute de rozmarin și 1 linguriță de sare de mare.
Scoateți amestecul de pe foc; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 48 de ore.
Scurgeți sâmburii, rezervând 3 linguri ulei; aruncați crengutele de rozmarin.
Puneți 3 linguri de ulei de măsline rezervat și sâmburi de floricele într-un cuptor olandez mare.
Gatiti sâmburi, acoperite, la foc mare, agitând tigaie de multe ori timp de 4 minute, până când popping începe să încetinească.
Scoateți popcornul de pe foc și lăsați să stea 2 minute sau până când popping se oprește.
Puneți floricele într-un castron mare.
Adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă, nuci de pin și rozmarin tocat și aruncați.