Floricele Cu Inimă De Scorțișoară
Rețeta de floricele cu inimă de scorțișoară este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 425 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, floricele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 777 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Scorțișoară În Formă De Inimă, Tort De Cafea Cu Scorțișoară În Formă De Inimă, și Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Combinați untul, siropul de porumb și bomboanele de scorțișoară într-un castron la foc mediu. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Se toarnă siropul peste floricele într-un castron mare, rezistent la căldură și se amestecă pentru a acoperi floricelele cât mai uniform posibil.
Întindeți floricelele pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stratul de bomboane este setat, aproximativ 30 de minute.