Flori de dovlecei umplute cu Crab cu sos de unt de muștar

Flori de dovlecei umplute cu Crab cu sos de unt de muștar
Florile de dovlecel umplute cu Crab cu sos de unt de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 313 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.15 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, apă, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă de flori de dovlecel umplute cu Crab, Flori De Dovlecei Umplute, și Flori De Dovlecei Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați crabmeat, CR aproxormme fra fra, suc de lămâie și coajă și arpagic într-un bol de amestecare. Condimentează după gust cu sare, piper alb și piment d ' Espelette. Folosind o lingură mică sau o pungă, umpleți ușor fiecare floare de dovlecel plină cu trei sferturi cu amestecul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Creme FraicheCreme Fraiche
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrabiCrabi
ArpagicArpagic
IenibaharIenibahar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu și amestecați în unt 1 lingură la un moment dat până când tot untul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Bateți ambele muștar și condimentați după gust cu sare și piper. Puneți sosul de unt deoparte și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Puneți o oală mare umplută cu 2 centimetri de apă la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați florile de dovlecel umplute într-o inserție de abur, apoi puneți aburul în oală. Acoperiți și aburiți până când umplutura de crab este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Așezați 3 flori de dovlecel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Amestecați arpagicul în sosul de unt de muștar, lingurați sosul peste și în jurul florilor umplute și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
MuștarMuștar
UntUnt
ArpagicArpagic
SosSos
7
Retipărit cu permisiunea lui Avec Ripert: o călătorie culinară cu Eric Ripert de Eric Ripert cu Angie Mosier și Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista