Flori De Dovlecei Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați florile de dovlecel umplute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de țelină, arpagic, flori de dovlecel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Flori de dovlecei umplute și prăjite, Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta, și Flori De Dovlecei Umplute Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Înjumătățiți frunzele de smog pe lungime și îndepărtați coastele și tulpinile groase.
Tăiați coastele și tulpinile în zaruri de 1/4 inch și transferați 3/4 cană într-un castron mare; aruncați restul. Blanch frunzele de bietă în apa clocotită până se ofilesc, aproximativ 10 secunde.
Transferați frunzele de smog într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi scurgeți-le și uscați-le.
Aduceți apa din cratiță înapoi la fierbere.
Adăugați urzicile și blanch timp de 1 minut (10 secunde dacă utilizați spanac).
Scurgeți și reîmprospătați în apă cu gheață, apoi scurgeți și stoarceți uscat. Tăiați gros urzicile și adăugați la tulpinile de smog, împreună cu pătrunjelul, măcrișul, arpagicul, dovlecelul, leușteanul, cimbru, usturoi, Pecorino, pesmet și 4 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și aruncă ușor.
Faceți o fantă în partea laterală a fiecărei flori de dovlecel și scoateți pistilele din centru.
Întindeți frunzele de smog pe o suprafață de lucru și uscați-le complet. Lingurați o cantitate egală de umplutură pe fiecare frunză. Apăsați ușor și condimentați cu sare și piper. Înfășurați strâns frunzele de smog în stil trabuc. Umpleți rulourile de smog în 12 dintre florile de dovlecel. Așezați-le cu grijă în restul de 12 flori, suprapunând petalele pentru a sigila.
Aranjați florile, cu cusătura în jos, într-o tigaie mare într-un singur strat.
Adăugați 1/2 cană de apă și restul de 2 linguri de ulei de măsline și aduceți la foc mic. Acoperiți bine și gătiți la foc moderat până când este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul este redus la 3 linguri, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați florile de dovlecel într-un platou și stropiți sucurile de tigaie deasupra.