Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați florile de dovlecel umplute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de țelină, arpagic, flori de dovlecel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Flori de dovlecei umplute și prăjite, Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta, și Flori De Dovlecei Umplute Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Înjumătățiți frunzele de smog pe lungime și îndepărtați coastele și tulpinile groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați coastele și tulpinile în zaruri de 1/4 inch și transferați 3/4 cană într-un castron mare; aruncați restul. Blanch frunzele de bietă în apa clocotită până se ofilesc, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați frunzele de smog într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi scurgeți-le și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți apa din cratiță înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați urzicile și blanch timp de 1 minut (10 secunde dacă utilizați spanac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Urzica
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Scurgeți și reîmprospătați în apă cu gheață, apoi scurgeți și stoarceți uscat. Tăiați gros urzicile și adăugați la tulpinile de smog, împreună cu pătrunjelul, măcrișul, arpagicul, dovlecelul, leușteanul, cimbru, usturoi, Pecorino, pesmet și 4 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pecorino
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Urzica
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sorrel
Chard Elvețian
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Faceți o fantă în partea laterală a fiecărei flori de dovlecel și scoateți pistilele din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Dovlecei
8
Întindeți frunzele de smog pe o suprafață de lucru și uscați-le complet. Lingurați o cantitate egală de umplutură pe fiecare frunză. Apăsați ușor și condimentați cu sare și piper. Înfășurați strâns frunzele de smog în stil trabuc. Umpleți rulourile de smog în 12 dintre florile de dovlecel. Așezați-le cu grijă în restul de 12 flori, suprapunând petalele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Dovlecei
Pepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Aranjați florile, cu cusătura în jos, într-o tigaie mare într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 1/2 cană de apă și restul de 2 linguri de ulei de măsline și aduceți la foc mic. Acoperiți bine și gătiți la foc moderat până când este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul este redus la 3 linguri, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Transferați florile de dovlecel într-un platou și stropiți sucurile de tigaie deasupra.