Flori De Ceapă Cajun
Cajun ceapa Bloomers ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 478 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 38 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de bere, sare, pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Inele de ceapă Cajun crocante, Inele De Ceapă Rajun' Cajun, și Salată de castraveți și ceapă Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez mare din fontă cu suficient ulei de arahide pentru a acoperi complet o ceapă cu 1 inch.
Încălziți uleiul la 350 de grade F la foc mediu. Feliați vârful superior al cepei, dar nu deranjați capătul rădăcinii și îndepărtați ușor pielea exterioară. Cu un cuțit de decojit, începând cu 1/2-inch din partea de jos a cepei, feliați până la vârful cepei și continuați la intervale de 1/4-inch până când ceapa este feliată până la capăt (ca o floare de mamă). Agitați ușor fiecare ceapă pentru a deschide mai mult "petalele". Ușor ridica ceapa si lingura aluat pe ceapa asigurarea fiecare parte este acoperit, apoi se lasă ușor să se scurgă ușor. Așezați cu grijă rădăcina de ceapă în jos în tigaia cu ulei fierbinte și lăsați-o să gătească până la culoarea maro deschis, aproximativ 5 până la 8 minute.
Îndepărtați ceapa cu o lingură pliată și folosiți un cuțit pentru a îndepărta petalele care sunt lipite între ele.
Puneți ceapa înapoi în ulei, dar de data aceasta cu partea de sus în jos. Când ceapa devine maro aurie, aproximativ 5 minute, scoateți-o cu o lingură pliată la prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu ceapa rămasă. Se agită ceapa cu condimente Cajun și se servește cu pansament de fermă ca sos de scufundare.
Bateți împreună berea, făina și condimentele; lăsați să stea pe tejghea câteva ore.