Flori Confiate

Flori Confiate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă florile confiate. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați flori comestibile, albușuri de ou, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prăjituri de zână cu migdale cu flori de Borage confiate, Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... pâine cu caise și nuci confiate, și Pizzan cu roșii confiate și slănină confiată și un cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și uscați florile sau petalele. Folosiți o perie pentru a picta un strat subțire de albus de ou pe fiecare parte a petalelor sau florilor florilor. Așezați-le ușor într-un castron puțin adânc de zahăr superfin și presărați zahăr peste ele pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scoateți din vas și așezați-le pe o bucată de hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Presărați mai mult zahăr peste ele. Lăsați-le să se usuce până la rigidizare, aproximativ 8 ore. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista