Fleică mamei
Meatloaf mamei este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 486 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, hrean, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Orez spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, amestecați împreună hreanul, muștarul, sarea și piperul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, oul și sosul Worcestershire.
Adăugați conținutul castron mic și se amestecă bine.
Adăugați firimiturile de pâine și combinați bine.
Puneți amestecul într-o tigaie de pâine de 1 kilogram.
Se toarnă ketchup peste partea de sus și se pune în cuptor.
Coaceți neacoperit timp de 45 până la 60 de minute.