"Fleică" de legume a mamei mele cu sos Checca

"Pâinea de carne" vegetală a mamei mele cu sos Checca necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de roșii, albuș de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Veronica Veggie fleică cu sos Checca, Spaghete Cu Sos Checca, și Alla Checca.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile cherry, ceapa verde, usturoiul, busuiocul, uleiul, sarea și piperul. Pulsează roșiile până când sunt tocate grosier, având grijă să nu le faci piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pulverizați o tigaie de pâine de 10 x 4 1/2 inch cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Se transferă într-un castron mare pentru a se răci ușor. Rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
În aceeași tigaie mare, gătiți spanacul la foc mediu până când spanacul se ofilește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți excesul de lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
8
Transferați spanacul pe o tăietură și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Se adaugă la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați lintea, orezul brun, 3/4 cană de mozzarella, porumbul, busuiocul, ouăle, albușul de ou, sarea, piperul și 3/4 cană de sos în amestecul de ceapă răcit. Puneți amestecul în tigaia pregătită. Aranjați roșiile feliate în 2 rânduri peste amestecul de linte, acoperind complet blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
TomateTomate
LinteLinte
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
PorumbPorumb
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Presărați cu restul de 1/4 cană de mozzarella și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Coaceți până când pâinea este încălzită și toppingul este topit și începe să se rumenească, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se lasă să se răcească 15 minute. Feliați pâinea (încă în tigaie) în felii de 1 inch, aranjați pe farfurii și serviți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Giada ' s Feel Good Food
15
Retipărit de la Giada ' s Feel Good Food Copyright pentru 2013 de GDL Foods Inc. Fotografii Copyright 2013 de Amy Neunsinger. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS este vedeta câștigătoare a premiului Emmy din Food Network ' s Everyday Italian, Giada at Home și Giada in Paradise; un judecător pe Food Network Star; un corespondent care contribuie la emisiunea Today de la NBC; și autorul a șase cărți bestseller din New York Times. A urmat școala de gătit Cordon Bleu din Paris și a lucrat la restaurantul Spago al lui Wolfgang Puck înainte de a-și începe propria companie de catering, GDL Foods. Născută la Roma, a crescut în Los Angeles, unde locuiește acum cu soțul ei, Todd, și fiica lor, Jade.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista