"Pâinea de carne" vegetală a mamei mele cu sos Checca necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de roșii, albuș de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Veronica Veggie fleică cu sos Checca, Spaghete Cu Sos Checca, și Alla Checca.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile cherry, ceapa verde, usturoiul, busuiocul, uleiul, sarea și piperul. Pulsează roșiile până când sunt tocate grosier, având grijă să nu le faci piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Ceapa Verde
Tomate
Usturoi
Piper
Busuioc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pulverizați o tigaie de pâine de 10 x 4 1/2 inch cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
5
Se transferă într-un castron mare pentru a se răci ușor. Rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
În aceeași tigaie mare, gătiți spanacul la foc mediu până când spanacul se ofilește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți excesul de lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
8
Transferați spanacul pe o tăietură și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Se adaugă la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Adăugați lintea, orezul brun, 3/4 cană de mozzarella, porumbul, busuiocul, ouăle, albușul de ou, sarea, piperul și 3/4 cană de sos în amestecul de ceapă răcit. Puneți amestecul în tigaia pregătită. Aranjați roșiile feliate în 2 rânduri peste amestecul de linte, acoperind complet blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Albușuri De Ou
Tomate
Linte
Piper
Busuioc
Ceapă
Sos
Porumb
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Presărați cu restul de 1/4 cană de mozzarella și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Ulei De Măsline
12
Coaceți până când pâinea este încălzită și toppingul este topit și începe să se rumenească, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se lasă să se răcească 15 minute. Feliați pâinea (încă în tigaie) în felii de 1 inch, aranjați pe farfurii și serviți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Giada ' s Feel Good Food
15
Retipărit de la Giada ' s Feel Good Food Copyright pentru 2013 de GDL Foods Inc. Fotografii Copyright 2013 de Amy Neunsinger. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS este vedeta câștigătoare a premiului Emmy din Food Network ' s Everyday Italian, Giada at Home și Giada in Paradise; un judecător pe Food Network Star; un corespondent care contribuie la emisiunea Today de la NBC; și autorul a șase cărți bestseller din New York Times. A urmat școala de gătit Cordon Bleu din Paris și a lucrat la restaurantul Spago al lui Wolfgang Puck înainte de a-și începe propria companie de catering, GDL Foods. Născută la Roma, a crescut în Los Angeles, unde locuiește acum cu soțul ei, Todd, și fiica lor, Jade.