Fleac De Căpșuni-Rubarbă

Fleac De Căpșuni-Rubarbă
Strawberry-rubarbă fleac ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, căpșuni, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Rubarbă Cu Căpșuni, Fleac De Căpșuni-Rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o pâine de 9 inci sau două pâini de 8 inci, folosind apă și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați rubarba, zahărul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este frageda si amestecul incepe sa se ingroase usor. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Se amestecă căpșunile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
În timp ce amestecul de rubarbă se răcește, într-o cratiță de 2 litri, amestecați amestecul de budincă și laptele. Gatiti la foc mediu 6-7 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe. Se răcește 15 minute. Apăsați folie de plastic direct pe budincă pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Tăiați tortul de lire orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
6
Întindeți marmelada peste jumătatea inferioară. Sus cu jumătatea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Tăiați în 18 felii.
8
Așezați 9 felii în partea de jos a 2 1/2-la 3-quart fleac sau castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Puneți jumătate din amestecul de rubarbă peste tort; se acoperă cu jumătate din budincă. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de rubarbă și budinca. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
10
Aranjați căpșuni întregi deasupra fleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
11
Se ornează cu coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista