Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci

Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci
Reteta de cartofi dulci unt Rum Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Flan De Cartofi Dulci, Flan De Cartofi Dulci, și Rulouri Cu Noduri De Cartofi Dulci Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie metalică de 8 inci cu laturi înalte cu ulei de canola, basculând pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana devin aurii. Imediat se toarnă în tigaie pregătit, basculare rapid până când caramelizat straturi de zahăr de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Așezați cartoful dulce și următoarele 7 ingrediente (prin ouă) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați lapte; procesați doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Se toarnă amestecul peste caramel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți tigaia din apă. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte. Inversați flanul pe un platou și tăiați-l în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Stropiți orice sirop de caramel rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este fabulistul Tempranillo. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Fabulistul Tempranillo
Fabulistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista