Flan De Rom Cu Unt De Cartofi Dulci
Reteta de cartofi dulci unt Rum Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Flan De Cartofi Dulci, Flan De Cartofi Dulci, și Rulouri Cu Noduri De Cartofi Dulci Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie metalică de 8 inci cu laturi înalte cu ulei de canola, basculând pentru a acoperi complet.
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana devin aurii. Imediat se toarnă în tigaie pregătit, basculare rapid până când caramelizat straturi de zahăr de jos a tigaie.
Așezați cartoful dulce și următoarele 7 ingrediente (prin ouă) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați lapte; procesați doar până se amestecă.
Se toarnă amestecul peste caramel în tigaie.
Așezați tigaia într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți tigaia din apă. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte. Inversați flanul pe un platou și tăiați-l în 8 pene.
Stropiți orice sirop de caramel rămas peste flan.